Програма „Здраве и Радост“

 

Програма „Здраве и Радост“ 

Цена: 350лв.

Програмата е предназначена за здрави хора, които желаят да преминат към здравословен начин на хранене, като проява на лична отговорност в съхранението и поддържането на своето здраве. Целта е постепенно да бъдат въведени промените, за да може организмът плавно, без стрес, да се адаптира към нововъведенията. Програмата е тримесечна и преминава през три стъпки. 

Цената е пакетна и включва:
•    Еднократно попълване в началото на кратка анкета, изготвена от д-р Таня Грандева, която ще получите на адреса на заявената от Вас електронна поща. Анкетата ще Ви бъде изпратена, след потвърждение за заплатена „Програма ‚Здраве и Радост‘“. Следва запознаване с информацията, получена чрез Вашите отговори и преминаване към: 
•    Три броя консултации – по една във всеки от трите поредни месеца. Продължителността за отделна консултация е един астрономически час. Осъществява се чрез skype видео връзка или чат, след предварително съгласувани между двете страни ден и час за on-line консултацията. Следва:
•    След всяка от консултациите, в рамките на 10 работни дни, ще получите в електронната си поща писмени инструкции за основните принципи на промяна в храненето Ви, съобразно съответната стъпка и това, което взаимно сме обсъдили по време на индивидуалната ни видео-връзка.
***Програмата се изработва лично от д-р Таня Грандева и е съобразена индивидуално, като се ползва получената информация от Вашите отговори в анкетата в съчетание с тази от видео – разговора. 
При нужда от Ваша страна следва:
•    Възможност за кратки въпроси и уточнения по получените инструкции при всяка от трите стъпки, ангажиращи време до 30 минути общо за всеки месец (еднократно 30 мин. или 2х по 15 мин./мес.)

 

N.B. Дейността на д-р Таня Грандева е регистрирана през март'2016 година в Комисията за Защита на Личните Данни.

След като получа потвърждение за осъщественo заплащане на заявената от Вас Услуга, ще Ви изпратя до 2 работни дни на посочения от Вас адрес на електронна поща анкета-интервю, която след като попълнете ще ми върнете в електронната поща на сайта. До 10 работни дни ще се запозная с информацията, която сте ми предоставили и ще проведем консултация, при предварително уговорени начин, ден и час на конферентната ни връзка.

"Гранд Прикс Здраве" ЕООД, с управител Таня Грандева
Банка ДСК
Номер по IBAN : BG82STSA93001527393691 BGN
Плащане на основание: Консултация

    Благодаря Ви за желанието на проведете консултация с мен.

    Радвам се, че сте човек отговорен и с грижа за здравето.

    Бъдете успешен и усмихнат, удовлетворен и доволен от себе си днес, утре, всеки ден.

    Пожелавам Ви Здраве, Радост, Благоденствие.