Изготвяне на Здравословно Седмично Меню

Изготвяне на Здравословно Седмично Меню

В периода 15-22.07. няма да отговарям в ел.поща, на телефонните ви обаждания  и да провеждам консултации.

 1. Изготвяне на индивидуално седмично меню.

Получавате меню за всеки отделен ден от седмицата. В него на всеки час от режима за съответния ден са конкретизирани вида и количеството храна или напитка. Изработва се лично от д-р Таня Грандева, при следните варианти за избор:

1а. "Стандартно" меню при здрав човек.

Изградено е на база основните принципи за здравословно хранене. Не е индивидуализирано. Ще го получите на адреса на заявената от Вас електронна поща, без да провеждате предварително консултация и без да попълвате анкета. Предоставя Ви се възможност да се свържете с д-р Грандева по избран от Вас начин (моля, вижте в "Контакти"), в случай че Ви се явят въпроси по менюто, които  имате нужда да уточните; при времево ангажиране на д-р Грандева до 15 минути общо.

Цена: 39лв.

1б. "Индивидуализирано" меню при здрав човек.

* Едноседмично.

Цена: 79лв.

* Двуседмично.

Цена: 129лв.

Цената е пакетна и включва:

 • Попълване на кратка анкета с въпроси, изготвена от д-р Таня Грандева. Ще Ви бъде изпратена на адреса на заявената от Вас електронна поща. Следва да я попълнете и върнете на адреса на подателя.
 • Запознаване с информацията, която сте посочили в отговорите си на въпросите от анкетата. Въз основа на това:
 • Д-р Грандева ще Ви изработи индивидуализирано за Вас меню, което ще получите на адреса на заявената от Вас електронна поща до 10 работни дни от деня, в който сте изпратили попълнената анкета.
 • Предоставя Ви се възможност да се свържете с д-р Грандева по избран от Вас начин (моля, вижте в "Контакти"), в случай че Ви се явят въпроси по менюто, които  имате нужда да уточните; при времево ангажиране на д-р Грандева до 15 минути общо.


1в. Едноседмично меню при наличие на здравословен проблем.

Цена: 99лв.

Цената е пакетна и включва:

 • Попълване на анкета с въпроси, изготвена от д-р Таня Грандева. Ще Ви бъде изпратена на адреса на заявената от Вас електронна поща. Следва да я попълнете и върнете на адреса на подателя.
 • Запознаване с информацията, която сте посочили в отговорите си на въпросите от анкетата. Въз основа на това:
 • Д-р Грандева ще Ви изработи индивидуално, съобразено с Вашия здравословен проблем меню, което ще получите на адреса на заявената от Вас електронна поща до 10 работни дни от деня, в който сте изпратили попълнената анкета.
 • Предоставя Ви се възможност да се свържете с д-р Грандева по избран от Вас начин (моля, вижте в "Контакти"), в случай че Ви се явят въпроси по менюто, които  имате нужда да уточните или получите оплаквания, свързани с предписания хранителен режим; при времево ангажиране на д-р Грандева до 30 минути общо.

   2. Изготвяне на меню за здравословно хранене за:

- заведения за хранене,

- служебна столова на учреждение, 

- детски учебни заведения, 

- др.заведения за хранене.

Цена: по договаряне

Изготвяне на Меню за Захранване след Лечебен Пост

         1. Изготвяне на меню за захранване за човек, който е преминал консултация при д-р Грандева и е провел лечебния пост при нейно ръководство.

Получавате меню с продължителност като брой дни според преценката на д-р Грандева. В него на всеки час от режима за съответния ден са конкретизирани вида и количеството храна или напитка. Изработва се лично от д-р Таня Грандева и е съобразено с вашите индивидуални особености и нужди.

Цена: 79лв.

 • Предоставя ви се възможност да се свържете с д-р Грандева по избран от вас начин (моля, вижте в "Контакти"), в случай че ви се явят въпроси по менюто, които  имате нужда да уточните; при времево ангажиране на д-р Грандева до 15 минути общо.

          2. Изготвяне на меню за захранване за човек, който не е преминал консултация при д-р Грандева и не е провел лечебния пост при нейно ръководство.

Цена: 129лв.

Цената е пакетна и включва:

 • Попълване на кратка анкета с въпроси, изготвена от д-р Таня Грандева. Ще ви бъде изпратена на адреса на заявената от вас електронна поща. Следва да я попълнете и върнете на адреса на подателя.
 • Запознаване с информацията, която сте посочили в отговорите си на въпросите от анкетата. Въз основа на това:
 • Д-р Грандева ще ви изработи меню за захранване, съобразено с вашите индивидуални особености и нужди, (според предоставената от вас информация в анкетата,) което ще получите на адреса на заявената от вас електронна поща до 10 работни дни от деня, в който сте изпратили попълнената анкета.
 • Предоставя ви се възможност да се свържете с д-р Грандева по избран от вас начин (моля, вижте в "Контакти"), в случай че ви се явят въпроси по менюто, които  имате нужда да уточните; при времево ангажиране на д-р Грандева до 15 минути общо.

N.B. Дейността на д-р Таня Грандева е регистрирана през март'2016 година в Комисията за Защита на Личните Данни.

След като получа потвърждение за осъщественo заплащане на заявената от Вас Услуга, ще Ви изпратя до 2 работни дни на посочения от Вас адрес на електронна поща анкета-интервю, която след като попълнете ще ми върнете в електронната поща на сайта. До 10 работни дни ще се запозная с информацията, която сте ми предоставили и ще проведем консултация, при предварително уговорени начин, ден и час на конферентната ни връзка.

"Гранд Прикс Здраве" ЕООД, с управител Таня Грандева
Банка ДСК
Номер по IBAN : BG82STSA93001527393691 BGN
Плащане на основание: Консултация

  Благодаря Ви за желанието на проведете консултация с мен.

  Радвам се, че сте човек отговорен и с грижа за здравето.

  Бъдете успешен и усмихнат, удовлетворен и доволен от себе си днес, утре, всеки ден.

  Пожелавам Ви Здраве, Радост, Благоденствие.