Бременност със Здравословно Хранене

Бременност със Здравословно Хранене

Консултациите са предназначени за:

1. Здрави жени и още по-благотворно за двамата партньори, когато плануват зачеване на дете.

2. Здрави бременни жени.

3. Здрави жени в следродилния период.

Първоначална консултация

*Първоначална консултация е тази, която осъществяваме при 1-та ни виртуална среща тук, както и всяка следваща, ако са изминали повече от 28 календарни дни, в които не сме контактували. Тогава общуването ни стартира изходно, с преминаване през всички стъпки на обследване, характерни за първоначална консултация.

Цена: 160лв.

Цената е пакетна и включва:
• Еднократно попълване на анкета, изготвена от д-р Таня Грандева. Ще Ви бъде изпратена на адреса на заявената от Вас електронна поща в период от два работни дни, след като получа потвърждение за заплатена от Вас заявка за „Първоначална консултация“. Следва:
• Виртуална видео-, телефонна връзка или чат във FB messenger или Viber, с продължителност 60 минути. Провежда се в рамките на 10-те работни дни, считано от деня на изпращане на попълнената от Вас анкета, при условия на предварително съгласувани между двете страни начин, ден и час за on-line консултацията.
• Получаване на адреса на заявената от Вас електронна поща на писмени  инструкции за препоръчаните Ви от д-р Таня Грандева промени в хранителния режим. Ще Ви бъдат изпратени до 10 работни дни след проведената виртуална консултация, по време на която всички необходими Ви нововъдения и изменения ще са подробно обсъдени и детайлно конкретизирани. 
*** При нужда може да получите и други материали по ел.поща, ако д-р Таня Грандева прецени, че конкретиката на Вашия случай го изисква.
• Възможност при нужда за кратки въпроси и отговори по ел.поща или телефон в рамките на една седмица от началото на прилагане на препоръчания Ви хранителен режим във Вашето ежедневие. Максималната ангажираност на д-р Таня Грандева като отделено време за тези допълнителни уточнения е до 30 мин. общо времетраене за тази една седмица (еднократно 30 мин., 2х по 15мин., 3х по 10мин.)

Контролна консултация

*Контролна консултация е тази, която се осъществява в рамките на 28 календарни дни от първоначалната консултация.

Цена: 80лв.

В цената е включена:
• Виртуална видео-, телефонна връзка или чат във FB messenger или Viber, с продължителност 30мин. Провежда се при условия на предварително съгласувани между двете страни начин, ден и час за on-line консултацията.
• Получаване на адреса на заявената от Вас електронна поща на писмени  инструкции за препоръчаните Ви от д-р Таня Грандева промени в хранителния режим. Ще Ви бъдат изпратени до 7 работни дни след проведената виртуална консултация, по време на която всички необходими Ви нововъдения и изменения ще са подробно обсъдени и детайлно конкретизирани. 
*** При нужда може да получите и други материали по ел.поща, ако д-р Таня Грандева прецени, че конкретиката на Вашия случай го изисква.
• Възможност при нужда за кратки въпроси и отговори по ел.поща или телефон в рамките на една седмица, след като сте си получили инструкциите. Максималната ангажираност на д-р Таня Грандева като отделено време за тези допълнителни уточнения е до 30 мин. общо времетраене за тази една седмица (еднократно 30 мин. или 2х по 15мин.)

Програма "Триместър"за здрава жена

Цена: 400лв.

Програмата е тримесечна. Получавате по една консултация във всеки един от трите месеца, която включва всички описани в "Първоначална Консултация" стъпки (моля, вижте по-горе).

 

N.B. Дейността на д-р Таня Грандева е регистрирана през март'2016 година в Комисията за Защита на Личните Данни.

След като получа потвърждение за осъщественo заплащане на заявената от Вас Услуга, ще Ви изпратя до 2 работни дни на посочения от Вас адрес на електронна поща анкета-интервю, която след като попълнете ще ми върнете в електронната поща на сайта. До 10 работни дни ще се запозная с информацията, която сте ми предоставили и ще проведем консултация, при предварително уговорени начин, ден и час на конферентната ни връзка.

"Гранд Прикс Здраве" ЕООД, с управител Таня Грандева
Банка ДСК
Номер по IBAN : BG82STSA93001527393691 BGN
Плащане на основание: Консултация

    Благодаря Ви за желанието на проведете консултация с мен.

    Радвам се, че сте човек отговорен и с грижа за здравето.

    Бъдете успешен и усмихнат, удовлетворен и доволен от себе си днес, утре, всеки ден.

    Пожелавам Ви Здраве, Радост, Благоденствие.