Подарете "Здраве и Радост с Д-р Таня Грандева през Новата 2019 Година"

  • Начало »
  • Подарете "Здраве и Радост с Д-р Таня Грандева през Новата 2019 Година"

В очакване сме на най-светлите празници. Миговете в годината, когато дори да сме поизгубили вярата и надеждата за благодатта, сега трепетно ги възпламеняваме.

                  

В тайнството на ритуалната трапеза, всеки затаил дъх иска да види какво му вещае Новата Година чрез наречената с късмети празнична пита. И сякаш по-ценно от "ЗДРАВЕ", изписано на малкото навито бяло листче хартия, няма. Детето се радва на "ПАРАТА", друг на "ПЪТЕШЕСТВИЕ", трети на "ВНУЧЕ ТИ ЩЕ ИМАШ", но всички знаем, че каквато и сполука житената питка да ни отреди, здрави не сме ли, радост няма как да ни споходи...

Коледа, Нова Година, поредица от Именни Дни - празници безчет, които отбелязваме с трапеза и веселие. Всеки от тях, съпроводен и от подаръци, подаръци, подаръци... 

Предлагам Ви тази година вместо да се оповавате на късмета, отреден Ви от обредната пита, сами да се погрижите за най-безценния от тях ЗДРАВЕТО. Подарете на себе си "Здраве и Радост с Д-р Таня Грандева". Дарете ги и на Вашето семейство, на любим, на приятел, на някой в нужда.

Подарък - Ваучер: "Здраве и Радост с Д-р Таня Грандева през Новата 2019 Година"

(кликнете тук)

Разпечатайте го, навийте на свитък, завържете с конопено въженце и с цялата си любов го дарете.

Подберете от консултации онлайн или в кабинет тази, която намирате за най-подходяща като подарък от Вас или планинската програма за ваканцията през '2019 година. 

Избраният от Вас подарък-програма имате възможност да заплатите преди да поднесете в дар по един от начините, посочени в края на всяка една консултация или като внесете начална вноска от 100лв. за програма - ваканция на:

"Гранд Прикс Здраве" ЕООД, с управител Таня Грандева
 
Societe Generale Експресбанк
 
Номер по IBAN : BG23TTBB94001527393691 BGN
 
Плащане на основание: Здравна консултация или
                                          Здравен семинар
 
Бъдете различен.
Направете нещо различно в идните празнични дни. 
Посрещнете и изживейте Новата Година по различен начин.
Ползотворна промяна извършете и бъдете благотворен.
 
Желая Ви Здраве и Радост през Новата 2019 Година:  Д-р Таня Грандева